torstai 28. syyskuuta 2017

Miks just mä?






Niin miks just mä? Tää on sellanen kysymys johon mä en löydä koskaan vastausta. Mä en enään jaksa tätä. Mä oon todella turhautunu. Mun pää räjähtää tätä menoo. Mä oon taas menossa samaan missä mä olin 2014-2015. Ne oli mun pahimmat masennus vuodet. Mä haluisin vaan unohtaa ne vuodet, mutta en pysty. Mä olin jo melkeen unohta miltä tuntuu olla masentunu. Ei tää oo oikeen, että tää koko juttu tulee takasin. Mä vaan haluisin unohtaa tän kaiken. 

6 kommenttia

  1. Ikävä kuulla :( Mäkin oon kamppailu (ja kamppailen edelleen) masennuksen kanssa, voimia sulle! ❤❤

    En tiedä sun tilanteesta mitään, mutta mun mielestä kiitollisuus on avain onnellisuuteen, oli se sitten vain hetkellinen hyvänolontunne niin mun mielestä kiitollisuus auttaa x Edes vähän. All the love xx

    http://nea-amalia.blogspot.co.uk/

    VastaaPoista
  2. Mä luin tuon sun something about me osion ja mullakin on ollut ahdistuneisuus ja paniikkihäiriöitä ja lisäks sosiaalisten tilanteiden pelko, ja voin kokemuksesta sanoa että niistä selvii kun antaa itselleen aikaa parantua, sä oot vahva ja pystyt siihen ja uskon että bloggaaminenkin auttaa, mulla se ainakin autto ja paljon! :) jäin lukemaan sun blogia , tsemppiä! :)

    https://blueberryghost.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tää bloggaaminen auttaa, kun saa jakaa omia kokemuksia ja kuulumisia muitten kanssa. Aikaa tää parantuminen vie, siitä ei pääse mihinkään. Kiva, kun liityit lukijaks ja kiitos paljon :)

      Poista
  3. Siis tiedäks mulle tuli jo niin hyvä mieli tost sun demin linkistä mut sit ku pääsin sun blogiin. Oikeesti tää on niiiiiiiiiiin kiva. Todellaki sait uuden lukijan. Tää on niiku täydellinen. Sit viel tää postaus. Samaistun oikeesti niiiin paljon. Noi quotetki oli ihan super kivoja. Mulla itellähän on kans laskukausi taas menossa ja kovaa vauhtii mennään alamäkeen, on niin virkistävää mutta silti niin draagista lukee etten oo ainoo.

    https://tavoiteenion.blogspot.fi/

    Ps. jatka samaan malliin. Pitemmät tekstit ois kivoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva et pidit blogista ja tästä postauksesta. Ja kiitti muuten, et liityit lukijaks. Mä kyl kirjotan vähän pidempii tekstei. Tää postaus oli nyt vaan vähän lyhyempi.

      Poista

© Diary of life
Maira Gall