sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

Kohta on loma loppu

Lyhyt pääsiäisloma on kohta loppu. Maanantai on vielä lomaa, mutta sitten alkaa taas koulu. Tässä se pääsiäinen oikeastaan oli. Pieni loma tähän väliin oli oikein hyvä. Sai tauon koulutöistä sekä aikaisista herätyksistä. Nukkua sai niin pitkään kuin jaksoi. Nyt jaksaa taas koulussa vähän aikaa. Kohtahan se kesälomakin jo on. Ei enään kauaa tartte koulussa olla. 

Tänä pääsiäisenä en viettänyt lomaa yksin kotona vaan serkut tuli käymään koko loman ajaksi Helsinkiin. Se oli ihan kiva, niin ei tarvinnut olla yksin. Huomenna serkut sitten lähtee kotiin päin ajelemaan. Viikonlopun aikana syötiin paljon herkkuja, naurettiin, juteltiin sekä käytiin elokuvissa, shoppailemassa ja Ikeassa. 
Shoppailu reissulta tuli ostettua t-paita, shortsit sekä uudet kuulokkeet. Ikeasta tuli sen sijaan ostettua pieniä sisustus tavaroita omaan huoneeseen. Rahaa meni viikonlopun aikana jonkin verran, mutta se oli sen arvoista. Elokuvissa taas käytiin katsomassa kaunotar ja hirviö, joka oli ihan katsomisen arvoinen elokuva. Alkuperäinen piiretty versio silti voitti tämän elokuva version.

Nyt sitten vaan loikoillaan sohvalla ja jutellaan. Syödään suklaata lisää. Herkkujen syönti loppuu viimeistään huomenna, koska viikonlopun aikana on tullut syötyä todella todella paljon herkkuja. Kaikki viikonlopun ohjelmat on nyt ohi. Odotetaan minuutti minuutilta, että milloin loma loppuu. Kohtahan se loppuu. Enään yksi lyhyt päivä.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Diary of life
Maira Gall