maanantai 10. heinäkuuta 2017

Päivä Heinolassa



Käytiin iskän kanssa kattomassa lintuja Heinolan lintutarhassa. Siel oli Pääasiassa pelastettuja lintuja. Osa oli jopa loukkaantuneita. Se lintutarha oli aika pieni paikka, eikä siel ollu paljoo lintuja. Heinolan lintutarha oli ilmanen ja sinne pääs ihan kuka vaan. 



Heinola oli ihan kiva kesäkaupunki. Todella rauhallinen paikka kylläki. Ehkä vähän liian rauhallinen mulle. Mä oon niin tottunu kaupungin meluun. Pilvinen päivä oli, mut aurinko paisto silti vähän väliä. Käytiin iskän kanssa syömässä ranta casinossa. Ruoka oli hyvää. Suosittelen käymään, jos Heinolassa poikkeaa. Käytiin myös Heinolan lelukaupassa, jossa oli 2000 lelua. Sieltä tuli ostettuu lautapeli.



Käytiin kävelemässä vanhalla junaradalla. Se oli tosi korkeella ja sieltä näky melkeen koko Heinola. Se vanha junarata toimi myös siltana. Siitä pääs veden yli toiselle puolelle Heinolaa. Sen junaradan kaiteisiin oli kiinnitetty rakkauslukkoja.   


Kävelin sitte junaradan reunalla, jotta saisin hyvii kuvii. Sain siitä pari hyvää kuvaa. Onneks tossa radalla ei enää menny junia. Siin sai kävella ihan vapaasti. Se junarata jatku pitkälle molempiin suuntiin, mut me ei kävelty ku ihan pieni matka sitä. 

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Diary of life
Maira Gall