keskiviikko 1. elokuuta 2018

Suomenlinna ja piknik

 Vietin tänään viimeisiä lomapäiviä. Käytiin äidin kanssa Suomenlinnassa. Paikan päällä olisi kyllä viihtynyt kauemminkin, jos ei olis ollut niin kuuma. Turisteja oli vaikka kuinka paljon. Koko paikka oli ihan täynnä. Maisemat näytti ihan samalta, kuin monia vuosia sitten. Siitä on aikaa, kun mä oon viimeksi käynyt Suomenlinnassa. Ei jaksettu siinä kuumuudessa kiertää koko saarta. Käytiin vaan tärkeimmät kohdat. Mukava päivä oli. 

Alunperin piti ottaa myös Muru mukaan, mutta ei se olis jaksanut kävellä tuolla. Parempi oli jättää se kotiin viileeseen. Ehkä ensi kerralla Muru pääsee myös mukaan. 


 Merellä purjehti monta purjevenettä. Se oli kyllä hieno näky. Yritin ottaa niistä hyvää kuvaa, mutta valitettavasti ne oli liian kaukana. Koko Suomenlinnan ympärys oli täynnä veneitä. En oo ennen nähnyt niin montaa venettä yhtä aikaa vesillä. 

 Vähän läheltä otettu kuva, mutta tää olis paras otos. Oli liian aurinkoista, joten mulla oli aina silmät kiinni tai valo tuli huonosta kohtaa. Tää saa nyt kelvata. Olin tänään meikittömällä naamalla liikenteessä. 


Syötiin eväät kukkulalla, jossa oli ihanat maisemat. Eväinä oli mansikoita, herneitä, valkohomejuustoa, nutellaa sekä croissantteja. Tää oli kyllä hyvä brunssi. Eväät maistu todella hyviltä. Tän jälkeen oli hyvä jatkaa matkaa. 

Istuskeltiin siinä hetki ja nautittiin päivästä. Ei jaksettu heti lähteä syömisen jälkeen kävelemään. Katottiin purjeveneitä sekä ohikulkevia turisteja. 

Tässä on vielä kuninkaanportti. Tää oli ihan uus paikka mulle. Ei jaksettu kuitenkaan kiertää sinne asti. Nappasin kuvan vähän kauempaa. 

2 kommenttia

  1. Suomenlinna on aina kiva paikka käydä kesällä. Varsinkin just piknik mielessä. Se on vaan ärsyttävän tuulinen paikka, vaikka en usko että näinä kuumina hellepäivinä se kauheesti häiritsee xD

    VastaaPoista

© Diary of life
Maira Gall