perjantai 18. elokuuta 2017

Punajuuririsotto

Ruoka maistu paremmalta miltä näytti.
1-2 hengen annos
Risottoon tarvitset:
0,25 l punajuurimehua
1 dl risottoriisiä
1 dl parmesaanijuustoa raastettuna
1-puoli kiekkoa vuohenjuustoa
Suolaa ja pippuria
Kourallinen basilikaa
Kourallinen pinjansiemeniä

1. Paista pinjansiemenet pannulla. Pinjansiemenet ovat valmiit, kun niissä on hieman väriä. Laita valmiit siemenet paperin päälle lautaselle.

2. Laita puoli pulloa punajuurimehua kattilaan. Keitä mehua kovalla lämmöllä niin, että se kiehuu. Kun mehu kiehuu laita sekaan riisi. Keitä riisiä miedolla lämmöllä kansi päällä 13-14 minuuttia. Mausta riisi suolalla ja pippurilla.

3. Paista vuohenjuusto pannulla. Anna valkoisen pinnan ruskistua hieman.

4. Laita valmis risotto lautaselle. Raasta parmesaania päälle. Palottele vuohenjuusto risoton sekaan. Koristele risotto pinjansiemenillä ja basilikalla.

2 kommenttia

© Diary of life
Maira Gall