tiistai 1. toukokuuta 2018

Vappu kuvina

Vappu meni hyvissä merkeissä. Vietin sen tänä vuonna mun kaverin kanssa. Hengailtiin vappuaatto keskustassa. Hyvä fiilis oli. Toivottavasti teidän vappu meni myös hyvin. En sen enempää kirjottele, joten nauttikaa kuvista ja tunnelmasta.


Mantan lakitusta oli katsomassa peräti 60 000 ihmistä. Tänä vuonna lakittajat oli eri tiedekunnista, mikä oli erillainen juttu. Tungosta ja hulinaa kyllä riitti. Ihmismäärä yllätti, koska siitä on pitkä aika kun mä oon käyny viimeks kattomassa lakitusta. Ihana sää oli, mikä oli tietysti kiva. Ullanlinna jää tänään välistä huonon sään takia.


Perinteisesti vappupalloja oli myös myynnissä ympäri keskustaa. Tarjonta ei oo muuttunu yhtään vuosien varrella. En tänä vuonna ostanut palloa. Ihastelin vaan niitä. Monet pikku lapset kylläkin kulki vappupallot kädessä tyytyväisinä.


Vaikka en ite juonu, niin olihan näistä pulloista otettava kuva. Nää oli järjestelty oikeen riviin kivasti. Mun lemppari pullo oli toi sateenkaaren värinen. Maa oli täynnä rikkoutuneita pulloja, mutta mitä sitä voi muutakaan odottaa, kun on vappu. Pullojen keräilijät saa kyllä paljon rahaa.

Tää pariskunta käveli meidän edellä. Nää hatut oli aika kivan näköset, joten nappasin kuvan. Turisteja tais olla nää kaks. Keskusta oli muutenki täynnä ihmetteleviä turisteja. Vappua kun vietetään vaan pohjoismaissa.


Nää kaks oli mun ehdottomat lempparit. Tää oli pienimuotoinen vappukulkue. Ihmiset oli pukeutunu hauskasti. Rummut ja pillit soi myös kovaan ääneen. Se oli hauskaa katottavaa.

Muru ei oikeen tykänny vapusta. Se pelkäs jo serpenttiiniä. Sain laitettuu serpenttiinin sen kaulan ympärille pienen juoksun jälkeen. Se vaan istu pelokkaana lattialla. Voi raukkaa! 

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Diary of life
Maira Gall